Home » » Η Ολγα Στράντζαλη έτοιμη να ζήσει το «American Dream»

Η Ολγα Στράντζαλη έτοιμη να ζήσει το «American Dream»

Written By the_traveller on Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 | 7:49 μ.μ.

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Ολγα Στράντζαλη, η αθλήτρια βόλεϊ του Ηρακλή, ετοιμάζεται να ζήσει το Αmerican dream. Η 17χρονη διεθνής από τη Σκύδρα, είναι έτοιμη να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να αγωνιστεί από τη νέα χρονιά με τα χρώματα του...

 Πανεπιστημίου, της Μινεσότα. Μάλιστα, θα γίνει η πρώτη αθλήτρια από την Ελλάδα, όπου θα πάρει μεταγραφή στην Αμερική.

Μάλιστα, η μεταγραφή αυτή θα έχει την υπογραφή του Χιου Μακ Κάτσον. Πρόκειται για τον κορυφαίο, βάσει Ολυμπιακών τίτλων, προπονητή στον κόσμο την τελευταία πενταετία. Ο Χιου Μακ Κάτσον, έχει πανηγυρίσει Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο με την ομάδα των ΗΠΑ στο Πεκίνο το 2008 και ασημένιο με τις γυναίκες των ΗΠΑ το 2012 στο Λονδίνο.

Ο Νεοζηλανδός τεχνικός, είδε μέσω dvd την ακραία των «κυανόλευκων» και αποφάσισε να κάνει το μεγάλο ταξίδι από τη Μινεσότα, στην Ελλάδα για να τσεκάρει από κοντά τις ικανότητες τις νεαρής αθλήτριας. Μάλιστα, παρακολούθησε από το Κατσάνειο, το παιχνίδι με το Μαρκόπουλο.

Ο Χιου Μακ Κάτσον αυτό το διάστημα εργάζεται στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα και είναι αποφασισμένος να κάνει την Όλγα Στράντζαλη, παίκτρια παγκοσμίου επιπέδου, όπως τόνισε στους γονείς της νεαρής αθλήτριας.

Του Θωμά Μίχου
Πηγή:karfitsa.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger