Home » » Αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Αρης – Τέλος η διοίκηση Σκόρδα!

Αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Αρης – Τέλος η διοίκηση Σκόρδα!

Written By Unknown on Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 | 12:59 μ.μ.

Σύντομη αποδείχθηκε η τρίτη θητεία του Λάμπρου Σκόδρα στη διοίκηση της ΠΑΕ Αρης. Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Αρη, εκεί όπου μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η...

 αλλαγή στη διοίκηση του συλλόγου.

Στην αίθουσα «Ιωάννης Βελλίδης», όπου έγινε η συνέλευση, συνολικά ήταν παρόντες 624 μέλη, εκ των οποίων οικονομικώς τακτοποιημένα ήταν τα 132. Αυτοί οι 132 αποφάσισαν κατά πλειοψηφία να έχουν δικαίωμα ψήφου στην αλλαγή διοίκησης της ΠΑΕ και όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Αμέσως μετά ακολούθησε ψηφοφορία για την παύση της διοίκησης Σκόρδα και εν συνεχεία υπερψηφίστηκε η πρόταση για νέα διοίκηση στην ΠΑΕ με τους Παναγιώτη Στεφανίδη, Βασίλη Φουρλίγκα, Γιάννη Κουζούνια, Ηλία Κουσουνάδη και τον Χρήστο Γρόλλιο (εκτός απροόπτου) ως εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη.

Η συνεδρίαση διήρκεσε κάτι παραπάνω από δύο ώρες και εκτός από την αλλαγή της διοίκησης, αποφασίστηκε και το πλάνο που θα έχει η νέα διοίκηση- Στεφανίδη, το οποίο περιλαμβάνει:

1. Δημιουργία ενός νέου φορέα-σωματείου με τη συμμετοχή των επιφανών Αρειανών, με μίνιμουμ συμμετοχής 3.000 ευρώ έκαστος και στόχος να μαζευτούν τα πρώτα 600.000 ευρώ, ώστε να υπάρχει η σχετική άμεση χρηματορροή, χρήματα που θα μετοχοποιηθούν, αλλά θα ανήκουν στο νέο φορέα. Ο φορέας πρέπει να είναι έτοιμος με το τέλος του πρωταθλήματος.

2. Με τα χρήματα αυτά θα αναλάβει ο νέος φορέας να γίνουν οι διακανονισμοί με τους πιστωτές, παίκτες, εφορία, μάνατζερ.

3. Ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα αλλαγής ΑΦΜ.

4. Σε περίπτωση του απευκταίου σεναρίου περί υποβιβασμού στην Γ” εθνική, ισχυρίστηκε ότι αυτή την στιγμή υπάρχει δεδομένο τρίμηνης ειδικής εκκαθάρισης και άμεση άνοδος.

Πηγή:karfitsa.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger