Σαν κεραυνός εν αιθρία ακούστηκε στ” αυτιά μας ότι η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου κι ο επιτυχημένος επιχειρηματίας και σύζυγός της Βαγγέλης Μητρογιάννης βάζουν τίτλους τέλους στο γάμο τους. Αρχικά δεν το πιστέψαμε. Σκεφτήκαμε πως ήταν άλλο ένα αρρωστημένο σενάριο ευφάνταστων κακόγλωσσων. Κάπως έτσι ξεκινάει το άρθρο του Γιώργου Σφακιανάκη ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανε αναφέρει:
Έτσι, για να διατηρήσουμε και σωστά τη δημοσιογραφική μας δεοντολογία, πριν μπούμε στη διαδικασία να δημοσιεύσουμε φήμες, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον κύριο Βαγγέλη Μητρογιάννη. Η αλήθεια είναι πως η επαφή μαζί του δεν κατέστη δυνατή. Αφήσαμε όμως, μήνυμα στη γραμματέα του να επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατόν μαζί μας.
Οι ώρες περνούσαν, ώσπου αργά το απόγευμα της Τετάρτης 26 Μαρτίου, λάβαμε μια ανακοίνωση από το γραφείο του όπου επιβεβαιώνει κι επισήμως τις πληροφορίες που είχαμε. Τίτλοι τέλους σε έναν ευτυχισμένο γάμο! Σας μεταφέρουμε ακριβώς την ανακοίνωση που μας έστειλε με υπογραφή του ίδιου:
“Με την Αλεξάνδρα πράγματι βρισκόμαστε σε διάσταση εδώ και αρκετό καιρό. Όλα έγιναν υπό το καθεστώς ενός πολιτισμένου τρόπου. Παραμένουμε δυο φίλοι κι αυτό άλλωστε φάνηκε τελευταία από κοινές εμφανίσεις που είχαμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ήδη έχω επιλέξει να κάνω μια νέα ζωή. Η Αλεξάνδρα είναι μια σπουδαία προσωπικότητα, μια καταξιωμένη ηθοποιός κι ελπίζω στη ζωή της να βρει ό,τι ακριβώς επιθυμεί γιατί το αξίζει. Θα βρει το δρόμο της χωρίς να χρειάζεται ανθρώπους που να την προστατεύουν εκμεταλλευόμενοι τη δική τους εξουσία”. Για την ιστορία,ο γάμος του ζεύγους έγινε στις 10 Οκτωβρίου 2011 στη Βάρκιζα με κουμπάρο τον τραγουδιστή Γιώργο Μαζωνάκη.
Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε στη Ναταλία Αργυράκη για το γάμο αλλά και για το αν θα μπορούσε μια σχέση να διαρκέσει για πάντα. Εξέφρασε την άποψη της ανοιχτά και μίλησε και για το διαζύγιο.
Πιστεύετε στο “για πάντα µαζί” σε έναν έρωτα;
Μα πάντα έτσι ξεκινάει µια σχέση. Με το “θα είµαστε για πάντα µαζί”. ∆εν γίνεται αλλιώς. ∆εν ξεκινάς µε την προοπτική να µην είσαι για πάντα µαζί. Το ζηλεύω αυτό το “για πάντα”. Ζηλεύω τους γονείς µου που είναι ακόµα µαζί και ερωτευµένοι, που χορεύουν τανγκό και αγαπιούνται. Αρκετοί από εµάς έχουµε ένα πρότυπο τέτοιο που δεν έχουµε καταφέρει να το αναπαραγάγουµε. Καµιά φορά αισθάνοµαι πως δεν τα έχω καταφέρει όπως άλλοι άνθρωποι, όµως οι ζωές που ζούµε είναι διαφορετικές πια. Είναι όλα πιο εύκολα σήµερα και σε οδηγούν σε πιο εύκολο τρόπο αντιµετώπισης των καταστάσεων. Παλιά παντρευόσουν και ήταν για πάντα. Σπάνια χώριζαν οι άνθρωποι. Σήµερα µπαίνουµε σε µια σχέση µε το “θα δούµε”. Το διαζύγιο δεν είναι η καταστροφή του κόσµου.
Πηγή: fthis.gr