Home » » 9+1 νέα αυτοκίνητα της πόλης για μικρά πορτοφόλια

9+1 νέα αυτοκίνητα της πόλης για μικρά πορτοφόλια

Written By Unknown on Σάββατο 8 Μαρτίου 2014 | 10:16 π.μ.

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, που ανοίγει σήμερα τις πύλες του στο κοινό και φιλοξενεί 250 εκθέτες, είναι παραδοσιακά ένα event στο οποίο όλα είναι μεγάλα, από τις υποσχέσεις των αυτοκινητοβιομηχανιών μέχρι τις...
επιδόσεις των αυτοκινήτων. Ωστόσο για τους περισσότερους αναλυτές stars του φετινού σαλονιού είναι τα μικρά αυτοκίνητα που αντιμετωπίζονται ως σύμβολα της συρρικνωμένης ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η οικονομική κρίση έχει ρίξει τις πωλήσεις στη γηραιά ήπειρο σε λιγότερα από 12 εκατομμύρια αυτοκίνητα τον χρόνο, αλλά η άποψη που επικρατεί στη Γενεύη είναι ότι ο πάτος έχει «ξυστεί» για τα καλά, οπότε θα αρχίσει και πάλι η ανάπτυξη στον τομέα, έστω με αργούς ρυθμούς. Η αισιοδοξία περιστρέφεται γύρω από τα μικρά αυτοκίνητα πόλης, όπως το αλλαγμένο Volkswagen Polo και το τρίτης γενιάς Renault Twingo, τα οποία, όπως και τα υπόλοιπα της κατηγορίας τους, προσφέρουν καλά τεχνικά χαρακτηριστικά σε καλή τιμή. Επίσης σχεδιαστικά είναι στιλάτα και φρέσκα αλλά και φιλικά προς την τσέπη του οδηγού τους σε ό,τι αφορά την κατανάλωση καυσίμου.

Ολα τα μοντέλα είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ εταιριών που θέλουν να μοιράζονται το κόστος σε αυτό το πολύ ανταγωνιστικό κομμάτι της αγοράς αυτοκινήτου. Ενδεικτική είναι η περίπτωση της Renault, που δημιούργησε το νέο της Twingo σε συνεργασία με τον τομέα Smart της Daimler αλλά και της Toyota με την Citroen και την Peugeot.

Δείτε τις φωτογραφίες:









Πηγή:espressonews.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger