Home » » Άδωνις: Όποιος δεν ψηφίσει στη Βουλή, αναλαμβάνει την ευθύνη εξόδου από το ευρώ

Άδωνις: Όποιος δεν ψηφίσει στη Βουλή, αναλαμβάνει την ευθύνη εξόδου από το ευρώ

Written By Unknown on Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014 | 11:00 π.μ.


«Η ψηφοφορία είναι μια ιστορική στιγμή. Το θέμα είναι ποιος θέλει ο τόπος να πάει μπροστά, ή ποιος θέλει ο τόπος να γυρίσει στον εφιάλτη» υπογράμμισε o υπουργός Υγείας

Προειδοποίηση για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, στο οποίο περιλαμβάνονται οι ρυθμίσεις για γάλα και φάρμακα, απηύθυνε στους «αντάρτες» βουλευτές ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Όποιος δεν ψηφίσει στη Βουλή αναλαμβάνει την ευθύνη εξόδου της χώρας από το ευρώ. Δεν είμαστε παιδάκια, είμαστε βουλευτές... Ο Σαμαράς κατάφερε σε ένα μήνα να βγούμε στις αγορές. Βγαίνουμε από το μνημόνιο, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης σε δηλώσεις του στο Mega.

«Η ψηφοφορία είναι μια ιστορική στιγμή. Το θέμα είναι ποιος θέλει ο τόπος να πάει μπροστά, ή ποιος θέλει ο τόπος να γυρίσει στον εφιάλτη» υπογράμμισε o υπουργός Υγείας, ο οποίος χαρακτήρισε κακομαθημένους τους φαρμακοποιούς.

«Συνάδελφοί μου στην κυβέρνηση εισηγήθηκαν να κάνω δεκτά όλα τα αιτήματα της τρόικας γιατί οι Έλληνες φαρμακοποιοί είναι τόσο κακομαθημένοι που θα κάνουν απεργία ότι και αν ψηφιστεί» είπε ο κ. Γεωργιάδης τονίζοντας ότι με προσωπική του παρέμβαση δεν πέρασαν όλα τα μέτρα που ζήτησε η τρόικα για τα φαρμακεία.

Πηγή: protothema.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger