Home » , » "Θες να γυμναστείς στο Καυταντζόγλειο; Πλήρωσε!"

"Θες να γυμναστείς στο Καυταντζόγλειο; Πλήρωσε!"

Written By Unknown on Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 | 9:21 μ.μ.

"Η επιτροπή διοίκησης Καυτατζογλείου αποφάσισε (εντελώς αυθαίρετα κατ εμε) να επιβάλλει εισιτήριο εισόδου σε όλους όσους χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του γηπέδου!!!!!!!!!! Αυτή η απόφαση αφορά αθλητές,μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις,ελεύθερα αθλούμενους και γενικά σε ότι κινείται!! Σχετικός τιμοκατάλογος έχει αναρτηθεί στο κυλικείο του γηπέδου καθώς επίσης και στις εισόδους των εγκατάστασεων.
Η συγκεκριμένη κίνηση κρίνεται απαράδεκτη αφού όπως όλοι οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουμε ότι το Καυτατζόγλειο Εθνικό Στάδιο είναι ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ και στην ελεύθερη και απόλυτη του διάθεση στους έλληνες πολίτες –φορολογούμενους. Αν για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζουμε η επιτροπή αυτή δεν μπορεί να μαζέψει τα απαιτούμενα κονδύλια για την ομαλή λειτουργία-συντήρηση της όλης εγκατάστασης.
Είτε από την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!!
Είτε από την Γ.Γ.Α. ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ!!!!
Είτε από τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!!! ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ(φυσικοθεραπευτήρια,αθλητικά κέντρα,μαγαζιά κλπ) που δεν γνωρίζω αν πληρώνουν(το πιθανότερο βέβαια είναι οι άνθρωποι αυτοί να είναι οι μόνοι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους.
ΤΟΤΕ
Θεωρώ εντελώς απαράδεκτο να μεταφερθεί αυτό το κόστος στις ομάδες ανθρώπων που έχω ήδη προαναφέρει.
Πηγή:seleo.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger