Home » , » Μετακομίζει στην Παπαρρηγοπούλου το κοινωνικό οδοντιατρείο

Μετακομίζει στην Παπαρρηγοπούλου το κοινωνικό οδοντιατρείο

Written By the_traveller on Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 | 7:34 μ.μ.

Σε νέο χώρο, στο δημοτικό ακίνητο της οδού Παπαρρηγοπούλου 7, πρόκειται να επαναλειτουργήσει το κοινωνικό οδοντιατρείο “Δέσποινα Παπαδημητρίου” του δήμου Θεσσαλονίκης. 

Η συγκεκριμένη κοινωνική δομή είχε δημιουργηθεί πέρυσι και είχε πρωτοστεγαστεί σε ενοικιαζόμενο χώρο, επί της οδού Δαναΐδων 9, αλλά προσωρινά σταμάτησε να λειτουργεί μέχρι να ολοκληρωθεί η μετεγκατάστασή της στο κτίριο της Παπαρρηγοπούλου. 

“Ο δήμος Θεσσαλονίκης και με τη συγκεκριμένη δομή στηρίζει τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες οδοντιατρικής φροντίδας” επισήμανε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καλυψώ Γούλα, σημειώνοντας ότι για τη λειτουργία του κοινωνικού οδοντιατρείου η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Θεσσαλονίκης συνεργάστηκε με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο. 

Ο εξοπλισμός του κοινωνικού οδοντιατρείου αποτελεί προσφορά του δημοτικού υπαλλήλου Δαμιανού Μουσουλίδη στη μνήμη της οδοντιάτρου συζύγου του Δέσποινας Παπαδημητρίου. 

Πηγή:makthes.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger