Home » , » Υπό παραίτηση η Μαρία Πασχαλίδου ;

Υπό παραίτηση η Μαρία Πασχαλίδου ;

Written By Unknown on Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 | 7:00 π.μ.

Σε συνέχεια της παραίτησης του συντονιστή της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014 Μπ. Παπαιωάννου, ο οποίος αφήνει για τη στάση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη. Την παράιτησή της φέρεται να έχει υποβάλει η ...
πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης Μαρία Πασχαλίδου. Είχε προηγηθεί η παραίτηση του συντονιστή της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014 Μπάμπη Παπαιωάννου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Πασχαλίδου, η οποία φέρεται ενοχλημένη από την εξέλιξη με τον κ. Παπαϊωάννου, που ήταν στενός συνεργάτης της, έχει υποβάλει προφορικά την παραίτησή της στην διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης και στον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη. Πηγές αναφέρουν ότι από την πλευρά της η διοίκηση επιδιώκει να μεταπείσει και να μην παραιτηθεί τελικών η κ. Πασχαλίδου, η οποία ήταν αυτή που «έτρεξε» και κέρδισε τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας για την πόλη.

Στον οργανισμός ΕΠΝ επικρατεί αναταραχή μετά από αυτή την εξέλιξη και το μπαράζ παραιτήσεων. Νωρίτερα, σήμερα ο κ. Παπαϊωάννου σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» αποκάλυψε ότι παραιτήθηκε καθώς οι σχέσεις του με τον Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη δεν ήταν αυτές που έπρεπε για να φέρει σε πέρας το έργο στο οποίο συμμετείχε από την έναρξη κιόλας των προσπαθειών για να αναληφθεί από την πόλη η διοργάνωση του θεσμού.

Ο κ. Παπαιωάννου, στην ίδια συνέντευξη, διευκρίνισε ότι την παραίτησή του την ζήτησε ο ίδιος ο Δήμαρχος Γιάννη Μπουτάρης σε συνέχεια δικών του οχλήσεων σχετικά «με την αδυναμία της διοίκησης να βρεθούν λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα όπως η έγκριση του προυπολογισμού, οι συμβάσεις των συνεργατών, οι συνεργασίες και η επικοινωνία». Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος, μιλώντας πρόσφατα, σε μια εκδήλωση, είχε ουσιαστικά ζητήσει την παραίτηση του κ. Παπαϊωάννου.

Όπως σημείωσε ο κ. Παπαιωάννου το αίτημα για παραίτησή του ήταν αποτέλεσμα «της πίεσης και της συνεπαγόμενης ανασφάλειας που νοιώθει ο δήμαρχος εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών».

της Κάτιας Γερακαρίτου

Πηγή:voria.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger