Home » » Ηττα με ψηλά το κεφάλι για τον Αρη

Ηττα με ψηλά το κεφάλι για τον Αρη

Written By Unknown on Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 | 10:03 μ.μ.


Αν και "πεσμένος", ο Αρης έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", χάνοντας τελικά με το αξιοπρεπές 1-0.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν αγγαρεία και συντήρηση δυνάμεων εν όψει του πρώτου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ. Από το 60' και υπό τις αποδοκιμασίες του λιγοστού κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο, οι παίκτες του Μίτσελ ανέβασαν ρυθμούς και έψαξαν πιο "ζεστά" το γκολ, το οποίο εν τέλει πέτυχε ο Βαλντέζ στο 84'. Ένα λεπτό αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω της απευθείας κόκκινης που αντίκρισε ο Ηρακλής για μαρκάρισμα στον Μανιάτη.

Άσχετα από την εμφάνιση του Ολυμπιακού, ο Αρης πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση, βάσει συνθηκών, ειδικά από το 20΄και μετά, έχοντας και δοκάρι με τον Μανιά στο 30' Ο ίδιος παίκτης στο 21΄βγήκε πάλι μόνος του απέναντι στον Ρομπέρτο, αλλά ο Ισπανός πορτιέρο του Ολυμπιακού απομάκρυνε σε κόρνερ.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Εντινγκά, Σάμαρης (46' Μανιάτης), Πέρες, Ντομίνγκες (61' Σέποβιτς), Βέργος (46' Κάμπελ), Βαλντές

Αρης: Διούδης, Καραγκούνης (87' Νταμαρλής), Μπουγάΐδης, Ηρακλής, Βανγκέλι, Γιαννίτσης, Σουνάς (74' Καμινιώτης), Βλάχος, Τριανταφυλλάκος, Μπακασέτας (79' Ψυχογιός), Μανιάς

Πηγή: agelioforos.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger