Home » » Δείτε γιατί συνελήφθησαν επτά άτομα τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη

Δείτε γιατί συνελήφθησαν επτά άτομα τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη

Written By Salonikainfo on Κυριακή 6 Απριλίου 2014 | 9:00 μ.μ.


Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο κέντρο της πόλης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 20χρονος αλλοδαπός, διότι αφαίρεσε εντός καταστήματος το κινητό τηλέφωνο 48χρονης ημεδαπής. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 20χρονος βραδινές ώρες της 03-04-2014, αφαίρεσε από κατάστημα στο κέντρο της πόλης, ένα επιπλέον κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας 23χρονης. Επίσης, ο συλληφθείς στερείται παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα, ενώ κατά τη σύλληψή του δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

Χθες το μεσημέρι, 32χρονη, αφαίρεσε από κατάστημα πώλησης καλλυντικών ειδών διάφορα προϊόντα, πλην όμως έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθησαν πρωινές ώρες σήμερα στο κέντρο της πόλης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 24 ετών, διότι κατείχαν και διέθεταν προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες από κοινού, 62 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Επίσης, στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 21 ευρώ, ως προερχόμενο από την ανωτέρω παράνομη πράξη.

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, 32χρονος για παράβαση του Νόμου περί Στρατολογίας, διότι σε βάρος του εκκρεμεί έγγραφο του Στρατολογικού Γραφείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το οποίο δεν κατατάχθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις ως όφειλε και κηρύχθηκε ανυπότακτος.

Τέλος συνελήφθησαν από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., βραδινές/πρωινές ώρες της 05/06-04-2014 σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, δύο άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις.

Πηγή: thestival.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger