Home » » Κλειδώνει η τετράδα του Europa League

Κλειδώνει η τετράδα του Europa League

Written By Salonikainfo on Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 | 12:30 μ.μ.


Μετά το διήμερο του Champions League στο προσκήνιο περνάει το Europa League, στο πλαίσιο του οποίου θα διεξαχθούν απόψε τέσσερις αναμετρήσεις από τις οποίες ισάριθμες ομάδες θα προκριθούν στην ημιτελική φάση της διοργάωνσης.

Τον πρώτο λόγο έχουν Μπενφίκα, Γιουβέντους, Βασιλεία και Πόρτο, καθώς επικράτησαν εύκολα ή δύσκολα των Άλκμααρ, Λιόν, Βαλένθια και Σεβίλλης, αντίστοιχα, στις πρώτες αναμετρήσεις.

Το αποψινό πρόγραμμα της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης ενδιαφέρει έμμεσα και την Ελλάδα, καθώς η εκπρόσωπος της Ελβετίας, η Βασιλεία στο πρώτο παιχνίδι επικράτησε 3-0 της Βαλένθια και είναι κοντά στην πρόκριση. Οι Ελβετοί απειλούν άμεσα την Ελλάδα στην κατάταξη της UEFA και όλα δείχνουν ότι η Βασιλεία θα συνεχίσει να δίνει βαθμούς στην χώρα της. Για τη Βαλένθια θα απουσιάσουν απόψε οι Σεντέρος, Μπαραγάν, Ρ. Κόστα και Ζόνας. Νοκ άουτ για την Ελβετία είναι οι Στρέλερ, Αγέτι, Βόζερ, Σαφάρι και Ιβάνοφ.

Από εκεί και πέρα, η Γιουβέντους που επικράτησε 1-0 της Λιόν στην Ιταλία έχει το προβάδισμα πρόκρισης Νοκ-άουτ για τη «Βέκια Σινιόρα» του Αντόνιο Κόντε είναι οι Μπαρτσάλι και Πέπε. Για τη Λιόν επιστρέφει ο Βιντάλ, ενώ παροπλισμένοι είναι οι Λοπέζ, Φοφανά, Νταμπό, Γκρενιέ και Γκουρκίφ.

Κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά είναι και η Μπενφίκα, μετά τη νίκηνίκη της με 1-0 επί της Άλκμααρ στην Ολλανδία. Τέλος, η Πόρτο θα αγωνιστεί στην έδρα της Σεβίλλης, για να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Η κλήρωση για την ημιτελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί στις 24 Απρλίου και 1 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου.

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών (22:05)

Μπενφίκα-Άλκμααρ
Γιουβέντους-Λιόν
Βαλένθια-Βασιλεία
Σεβίλλη-Πόρτο

Πηγή: zougla.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger