Home » » Η ΕΛΑΣ συνδέει τον 31χρονου που δολοφονήθηκε στον Κορυδαλλό με τη δολοφονία Φουντούλη - Καπελώνη

Η ΕΛΑΣ συνδέει τον 31χρονου που δολοφονήθηκε στον Κορυδαλλό με τη δολοφονία Φουντούλη - Καπελώνη

Written By Salonikainfo on Πέμπτη 22 Μαΐου 2014 | 1:00 μ.μ.

Στην λίστα υπόπτων για τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής φέρεται να ήταν ο 31χρονος που έπεσε νεκρός το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό

Ενδείξεις μυστηρίου αποκτά, σύμφωνα με συγκεκριμένες πηγές, η δολοφονία στον Κορυδαλλό.

Όπως γίνεται γνωστό, το θύμα ήταν σε λίστα υπόπτων για τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, την 1/11/2013 στο Νέο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, το θύμα είχε ερευνηθεί διακριτικά από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τη διπλή δολοφονία, αλλά δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο σε βάρος του.

Πηγές του News 247 λένε πως είναι πολύ πιθανό να μην κατορθώθηκε να βρεθεί κάτι εις βάρος του, ακόμα και να υπήρχε.

Προς το παρόν πάντως, η δολοφονία έχει όλα τα χαρακτηριστικά εκτέλεσης, άρα μιλάμε πιθανότατα για συμβόλαιο θανάτου, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί ακόμα το κίνητρο.

Ο 31χρονος ήταν σεσημασμένος για εκβιασμούς και άλλα αδικήματα, είχε πάρε-δώσε με τον κόσμο της νύχτας, ενώ πριν περίπου δύο χρόνια, συνελήφθη μετά αναζητήσεις, γιατί πέταξε κροτίδα εναντίον του αστυνομικού τμήματος Κορυδαλλού.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε τότε ότι δεν είχε στόχο το αστυνομικό τμήμα, αλλά μια γυναίκα που έμενε σε παρακείμενο διαμέρισμα, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε από την ανάκριση και προφυλακίστηκε, για να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους τον Ιούλιο του 2013.

Πηγή:  news247.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger