Home » » Αναπάντεχη τροπή στην υπόθεση του Boeing: Συνελήφθησαν 11 ύποπτοι για τρομοκρατία

Αναπάντεχη τροπή στην υπόθεση του Boeing: Συνελήφθησαν 11 ύποπτοι για τρομοκρατία

Written By Salonikainfo on Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 | 1:00 μ.μ.

Αναπάντεχη τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης του Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών, καθώς οι αρχές της Μαλαισίας προχώρησαν στη σύλληψη ομάδας 11 ισλαμιστών με την υποψία ότι εμπλέκονται στην εξαφάνιση του μοιραίου αεροσκάφους.

Οι συλληφθέντες από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Μαλαισίας, είναι ηλικίας 22-55 ετών και συνελήφθησαν στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας, την Κουάλα Λουμπούρ και την περιοχή Κένταχ της χώρας.

Στις έρευνες συμμετείχαν πράκτορες της βρετανικής MI5 και του αμερικανικού FBI και όλα δείχνουν ότι βρίσκονται στα ίχνη νέας τρομοκρατικής ομάδας, η οποία περιλαμβάνει επαγγελματίες, φοιτητές, εργαζόμενους και μία… νεαρή χήρα.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα Daily Mail, η οποία έκανε την αποκάλυψη, κάποιοι από τους συλληφθέντες, φέρονται να έχουν παραδεχθεί ότι σχεδίαζαν τρομοκρατικές ενέργειες στη Μαλαισία, αν και αρνούνται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση του αεροσκάφους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Independent, αξιωματούχοι από τη Μαλαισία, την Αυστραλία και την Κίνα πρόκειται να συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα στην Καμπέρα προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον των ερευνών.

Το Boeing με 239 επιβαίνοντες και προορισμό το Πεκίνο, χάθηκε στις 8 Μαρτίου, λίγο μετά την απογείωσή του από την Κουάλα Λουμπούρ.

Πηγή:  imerisia.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger