Home » » Τρεις συλλήψεις στη Βόρεια Ελλάδα για κλοπές

Τρεις συλλήψεις στη Βόρεια Ελλάδα για κλοπές

Written By Salonikainfo on Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 | 8:00 π.μ.

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος, μία ημεδαπή ηλικίας 24 ετών, για κλοπή. Ειδικότερα, σε χωριό της Ημαθίας, η προαναφερόμενη απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, αφαίρεσε από την οικία 44χρονου το χρηματικό ποσό 40 ευρώ, 2 κινητά τηλέφωνα και 1 χρυσό δακτυλίδι συνολικής αξίας 150 ευρώ.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων και αξιοποίησης πληροφοριών, η ανωτέρω εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε το αφαιρεθέν δαχτυλίδι, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατέος. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, ένας ημεδαπός ηλικίας 35 ετών, για κλοπή. Ειδικότερα, στη Βέροια Ημαθίας, ο προαναφερόμενος μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας, αφού έσπασε μέρος της βιτρίνας του γραφείου 55χρονου αφαίρεσε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή αξίας 300 ευρώ.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων και αξιοποίησης στοιχείων και πειστηρίων, ο ανωτέρω εντοπίστηκε και συνελήφθη. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πιερίας, ένας ημεδαπός ηλικίας 45 ετών, για κλοπή. Ειδικότερα, στην Κατερίνη Πιερίας, ο προαναφερόμενος εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία 57χρονης, αφαίρεσε από το γραφείο της ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 90 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων ο ανωτέρω εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Πηγή:  thestival.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger