Home » » Έχασε το μωρό της η πρώην του George Clooney

Έχασε το μωρό της η πρώην του George Clooney

Written By Salonikainfo on Τρίτη 17 Ιουνίου 2014 | 8:00 μ.μ.

Έχασε το μωρό της η παρουσιάστρια και μοντέλο Elisabetta Canalis, η Ιταλίδα πρώην σύντροφος του George Clooney. Με μία συγκινητική δημσίευση στο διαδίκτυο, η Elisabetta ανακοίνωσε το τραγικό γεγονός της αποβολής της, προσφέροντας παράλληλα την υποστήριξή της σε γυναίκες που περνούν τον ίδιο Γολγοθά. Η 35χρονη καλλονή επρόκειτο να γεννήσει τον πρώτο καρπό του έρωτά της με το σύντροφό της Brian Perri, τον ερχόμενο Φθινόπωρο.

«Δυστυχώς, η ζωή σε φέρνει σε μια πραγματικότητα που δεν περιμένει και τη δέχεσαι πολύ δύσκολα, παρόλο που πιστεύεις ότι είσαι αρκετά δυνατός και προετοιμασμένος. Δεν είσαι ποτέ προετοισμένος να ακούσεις ότι δεν υπάρχει πια ο χτύπος της καρδιάς και μάλιστα ότι σταμάτησε πριν καιρό. Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που περνούν το ίδιο να παραμείνουν δυνατές, γιατί η ζωή συνεχίζεται και δε φταίει κανείς και η φύση λειτουργεί με ανεξήγητους τρόπους. Μπορούμε μόνο να το δεχτούμε. Θέλω απλά να πω ότι σας νιώθω κοντά μου, αν υποφέρετε όπως υποφέρω εγώ. Δε μπορούμε να το αρνηθούμε, είναι μια λύπη που δε μπορείς να σταματήσεις».


Η όμορφη Ιταλίδα ευχαρίστησε το σύντροφό της που τη στηρίζει στη δύσκολη αυτή περίοδο «Ξέρω ότι είμαι τυχερή γιατί έχω έναν εξαιρετικό άντρα δίπλα μου και εύχομαι όλες σας να έχετε έναν. Το μέλλον είναι γεμάτο εκπλήξεις και χαρά και μεγάλη ελπίδα. Συνεχίζω να το πιστεύω».

Πηγή:  agelioforos.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger