Home » » Λέσβος: Ιεροψάλτης κατηγορείται για ασέλγεια σε 9χρονο κοριτσάκι

Λέσβος: Ιεροψάλτης κατηγορείται για ασέλγεια σε 9χρονο κοριτσάκι

Written By Salonikainfo on Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 | 12:30 μ.μ.

Σοκ προκάλεσε στη Λέσβο η είδηση πως ένας ιεροψάλτης κατηγορείται για ασέλγεια σε κοριτσάκι μόλις 9 ετών. Η κοινωνία της μικρής κωμόπολης στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού παρακολουθεί συγκλονισμένη την εξέλιξη της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο κατηγορούμενος πλησίαζε το κοριτσάκι στο οποίο έδινε μικροδωράκια και αφού το απομόνωνε σε μοναχικούς χώρους, ασελγούσε εις βάρος του, χαϊδεύοντάς το στα γεννητικά του όργανα.

Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια, όταν το μικρό κοριτσάκι πήγε κλαίγοντας στο σπίτι του και αφού τρομαγμένο ζήτησε από τους γονείς του να μην το μαλώσουν, τους εξιστόρησε ότι ακριβώς είχε υποστεί.

Αμέσως ο πατέρας του παιδιού βγήκε στους δρόμους του χωριού, ψάχνοντας τον κατηγορούμενο κρατώντας ένα σιδερένιο λοστό για να τον χτυπήσει και να τον παραδώσει στην αστυνομία. Οι συγχωριανοί του κατάφεραν να τον ηρεμήσουν με δύσκολο τρόπο και να γλυτώσουν τα χειρότερα. Ωστόσο, οι γονείς του κοριτσιού κατέφυγαν στην αστυνομία, όπου κατήγγειλαν το γεγονός.

Η υπόθεση διαβιβάστηκε αμέσως στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, όπου αφού με τη βοήθεια ειδικής ψυχολόγου το ανήλικο κοριτσάκι κατέθεσε την περιπέτεια την οποία έζησε, διατάχθηκε η εξέτασή του από ιατροδικαστή, για να εξακριβωθεί αν έχει υποστεί βιασμό, ή άλλου είδους κακοποίηση.

Πηγή: topontiki.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger