Home » » «Τεσσάρα» και όμιλοι για ΠΑΟΚ

«Τεσσάρα» και όμιλοι για ΠΑΟΚ

Written By Salonikainfo on Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014 | 9:30 π.μ.

Ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στη Ζίμπρου και πανηγύρισε την πρόκριση του στην φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Μία εβδομάδα μετά την ήττα με 0-1 στο Κισινάου, ο "Δικέφαλος" έδειξε στους Μολδαβούς ποιος είναι το αφεντικό του ζευγαριού και χάρη στη νίκη του με 4-0 στην Τούμπα θα μπει αύριο στην κληρωτίδα, η οποία θα αναδείξει τους ομίλους της δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μόλις στο 11΄ο Φακούντο Περέιρα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη, ισοφαρίζοντας παράλληλα το σκορ του πρώτου αγώνα. Στο 45' ο Αθανασιάδης από κοντά διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ, για να έρθει ο Μακ στο 79' να "τελειώσει" την υπόθεση πρόκριση. Στο 84'ο Μάρτενς διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Η Ζίμπρου από το 41' αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Αμανί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Ράτς, Τζιόλης, Μαντούρο (52' Κάτσε), Μακ (82' Πόζογλου), Κίτσιου, Περέιρα, Σαλπιγγίδης (62' Μάρτενς), Αθανασιάδης

ΖΙΜΠΡΟΥ: Ρούσου, Μπουργκίου, Ερχάν, Πάβλιουτσεκ, Βρεμέα, Ζαρντάν (80' Σπατάρου), Ντέντοφ, Κλίμοβιτς, Τσεπτίν (46' Βισνιάκοφς), Αμανί, Γκρόσου (46' Αλεξέεφ).

Πηγή:  agelioforos.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger