Home » » Η αστυνομία κυνηγά τον άστεγο της Μάιλι Σάιρους

Η αστυνομία κυνηγά τον άστεγο της Μάιλι Σάιρους

Written By Salonikainfo on Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 | 3:30 μ.μ.

Ξάφνιασε η Μάιλι Σάιρους στα φετινά MTV awards, όταν παρέλαβε το βραβείο της για το καλύτερο βίντεο κλιπ… δι’ αντιπροσώπου! Ένας νεαρός άστεγος ανέβηκε στη σκηνή εκ μέρους της, λέγοντας από μικροφώνου: «Σας ευχαριστώ όλους! Το όνομά μου είναι Τζέσε και αποδέχομαι αυτό το βραβείο εκ μέρους των 1,6 εκατομμυρίων αστέγων. Επέζησα σε διάφορα κέντρα. Μπορεί να είμαι αόρατος για εσάς στους δρόμους, αλλά έχω κι εγώ τα ίδια όνειρα με πολλούς από εσάς» και προκαλώντας τα χειροκροτήματα των celebrities και του κοινού.

Ο 22χρονος γοητευτικός ξανθός νεαρός και η τραγουδίστρια γνωρίστηκαν μέσω οργανισμού για τους άστεγους, ενώ η Μάιλι ανακοίνωσε μέσω των social media ότι ξεκινά καμπάνια ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για να βοηθήσει το κέντρο αστέγων «My Friend’s Place», στο Χόλιγουντ!

Μάλιστα, για να δελεάσει ακόμα περισσότερο τον κόσμο, όσοι δώσουν χρήματα θα μπουν σε κλήρωση με έπαθλο ένα ταξίδι για δύο στη Βραζιλία, ενόψει της συναυλίας της στο Ρίο, στις 28 Σεπτέμβρη.

Η ποπ σταρ έκανε και ένα δώρο στον Τζέσε Χελτ: ένα αεροπορικό εισιτήριο για να επισκεφθεί τη μητέρα του στο Όρεγκον, για πρώτη φορά μετά τρία χρόνια. Αυτό το ανακοίνωσε στην τηλεόραση, έλα όμως που οι αστυνομικοί του Σάλεμ, της πόλης που μένει η μητέρα του Τζέσε, έβλεπαν την εκπομπή.

Βλέπετε, εις βάρος του Τζέσε εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης, καθώς έχει παραβιάσει τους όρους της αναστολής του και η αστυνομία έκρινε ότι ήταν μια σπάνια ευκαιρία για να τον «τσακώσει». Επισκέφθηκε λοιπόν το σπίτι του, όπου η μητέρα του, Λίντα Χελτ, έκανε «την κινέζα», λέγοντας ότι δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο γιος της.

Τα όργανα της τάξης ερεύνησαν το σπίτι αλλά ο Τζέσε ήταν άφαντος. Η μητέρα του υποσχέθηκε πάντως πως όταν επικοινωνήσει μαζί της θα του πει ότι... η αστυνομία τον γυρεύει.




Πηγή: nooz.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger