Home » , » Ορκίζονται σήμερα οι δήμαρχοι σε Θέρμη, Πυλαία- Χορτιάτη και Καλαμαριά

Ορκίζονται σήμερα οι δήμαρχοι σε Θέρμη, Πυλαία- Χορτιάτη και Καλαμαριά

Written By Salonikainfo on Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 | 9:38 π.μ.

Σήμερα το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν οι τελετές ορκωμοσίας των νέων αιρετών, σε τρεις δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο Θέρμης η τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου Θέρμης, Θεόδωρου Παπαδόπουλου, των δημοτικών συμβούλων, των συμβούλων δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, καθώς και των εκπροσώπων των τοπικών κοινοτήτων του δήμου Θέρμης.

Να σημειωθεί ότι ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος, με πολύ μακρά πορεία στα αυτοδιοικητικά, εκλέχθηκε πρώτη φορά δήμαρχος στη Θέρμη το 1998.

Η επόμενη ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ., στο αμφιθέατρο πολιτισμού του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη. Και στο δήμο αυτό, τη διοίκηση ξαναπαίρνει στα χέρια του συνδυασμός του Ιγνάτιου Καϊτετζίδη, που είχε επικρατήσει από την πρώτη Κυριακή των εκλογών με ποσοστό 64,27%, ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τέλος, σήμερα, μία ώρα αργότερα, στις 8 το βραδάκι, θα πραγματοποιηθεί και η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής Καλαμαριάς, όπου και εκεί δήμαρχος θα ορκιστεί εκ νέου ο δοκιμασμένος στην προηγούμενη περίοδο, Θεοδόσης Μπακογλίδης.

Η τελετή θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη» (Μεταμορφώσεως 9).

Πηγή:  voria.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger