Home » » ΠΑΟΚ: Το... γιόρτασαν με 3άρα!

ΠΑΟΚ: Το... γιόρτασαν με 3άρα!

Written By Unknown on Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 | 11:00 π.μ.

Με ένα γκολ κι ένα κερδισμένο πέναλτι... κέρασε ο Κλάους Αθανασιάδης για την ανανέωση του συμβολαίου του, στο εύκολο 3-0 του ΠΑΟΚ επί της Νίκης Βόλου! Φακούντο και Μακ τα άλλα γκολ

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ξεκίνησε το παιχνίδι σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Σκόνδρας, αριστερά ο Ρατς και κεντρικό δίδυμο οι Βίτορ και Τζαβέλλας. Αμυντικά χαφ οι Τζιόλης και Κάτσε, ενώ στις πτέρυγες οι Μακ και Σαλπιγγίδης. Στον άξονα ο Περέιρα και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Ο τεχνικός της Νίκη Βόλου παρέταξε την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Ταμπάκη κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Μαρινάκης αριστερά ο Σωτηράκης και κεντρικό δίδυμο οι Ίβενς και Αργύρης. Αμυντικά χαφ οι Μέσε και Λάουξ, ενώ στις πτέρυγες οι Μουζακίτης και Κοτσαρτίδης. Στον άξονα ο Γιαννιτσάνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Σκούρτης.

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης επέβαλε τον ρυθμό του χωρίς να βρει την παραμικρή αντίσταση από την Νίκη Βόλου. Οι Θεσσαλονικείς με καλή μεταφορά της μπάλας, αλλά και με πλαγιοκοπήσεις από τα δεξιά δημιούργησαν πολλά ρήγματα στην αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων. Το ρεσιτάλ των χαμένων ευκαιριών ξεκίνησε από το 3ο λεπτό και κατέληξε στο 22’ με γκολ. Ο Αθανασιάδης που έχασε νωρίτερα δύο κλασικές ευκαιρίες πέτυχε το γκολ ανάμεσα από δύο αμυντικούς μετά από συρτή σέντρα του Σαλπιγγίδη.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου βλέποντας την ομάδα του να «χωλαίνει» από τα αριστερά έκανε νωρίς την πρώτη του αλλαγή στο 24’ με τον Μαχλέλη να παίρνει την θέση του Σωτηράκου. Οι κατεβασιές του ΠΑΟΚ από την συγκεκριμένη πλευρά περιορίστηκαν όμως οι Βολιώτες έδειχναν να έχουν προβλήματα στα χαφ, αλλά και στην μεταφορά της μπάλας. Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις στο 45' κατάφεραν να περάσουν το κέντρο με τον Μουζακίτη ανενόχλητο από το ύψος του πέναλτι να πιάνει το σουτ και τον Γλύκο να μπλοκάρει.

Πηγή: protothema.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger