Home » » Τσάρλι Χάναμ: Ένα χρόνο μετά, «σπάει» τη σιωπή του και αποκαλύπτει το λόγο που είπε «όχι» στις «50 αποχρώσεις του γκρι»

Τσάρλι Χάναμ: Ένα χρόνο μετά, «σπάει» τη σιωπή του και αποκαλύπτει το λόγο που είπε «όχι» στις «50 αποχρώσεις του γκρι»

Written By Unknown on Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 | 9:00 π.μ.

Ένα χρόνο μετά, ο Τσάρλι Χάναμ αποκαλύπτει το λόγο που αποχώρησε από τις «50 αποχρώσεις του γκρι», αφού ήταν ο πρώτος που είχε επιλεγεί για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία και όχι ο Τζέιμι Ντόρναν. Αν και αρχικά, ο ίδιος είχε επικαλεστεί οικογενειακούς λόγους, ενώ δημοσιεύματα τον ήθελαν να είναι δυσαρεστημένος με την χρηματική αμοιβή, αλλά και με τον σκηνοθέτη, Σαμ Τέιλορ Μέντες. Τελικά ο λόγος ήταν ο άλλος.

«Τελείωνα τα γυρίσματα για το «Sons of Anarchy» στις 11 το βράδυ της Παρασκευής. Το Σάββατο, έπρεπε να επιβιβαστώ στο αεροπλάνο, ώστε να πάω στo Βανκούβερ για τα γυρίσματα του »Fifty Shades of Grey», χάνοντας μια εβδομάδα προβών. Τη Δευτέρα το πρωί μάλιστα, θα ξεκινούσαμε κανονικά γυρίσματα. Την επόμενη Δευτέρα, έπρεπε να ταξιδέψω στο Τορόντο, για τα γυρίσματα του «Crimson Peak». Δεν άντεξα. Έπαθα νευρικό κλονισμό!», αποκάλυψε ο Χάναμ στο Moviefone.




«Μου ήταν δύσκολο να μεταμορφωθώ από τον ένα ρόλο (Tζαξ Τέλερ), στον άλλον (Κρίστιαν Γκρέι), μέσα σε μόλις 48 ώρες. Ήταν πιο πολύ από αυτό που μπορούσα να αντέξω, και ήταν οδυνηρό. Μου άρεσε πολύ ο χαρακτήρας του Κρίστιαν Γκρέι. Ήθελα να το κάνω αλλά δεν μπορούσα», πρόσθεσε.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στη γιορτή του «Αγίου Βαλεντίνου», το 2015.



Πηγή: govastileto.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger