Home » » Στον αέρα η υπογραφή του Αθανασιάδη στον ΠΑΟΚ

Στον αέρα η υπογραφή του Αθανασιάδη στον ΠΑΟΚ

Written By Unknown on Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 | 1:00 μ.μ.

Ακόμα ένα ραντεβού δεν κατέληξε με υπογραφή της ανανέωσης του συμβολαίου μεταξύ Στέφανου Αθανασιάδη και ΠΑΟΚ, αν και δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις για τις τελευταίες δηλώσεις εκατέρωθεν.

Το θέμα παραμένει στον "αέρα", όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν εξερχόμενος από τα γραφεία του "δικεφάλου του βορρά" δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Metropolis": Από αυτούς εξαρτάται. Το πρωί περιμένω το ναι ή το όχι τους, εγώ θέλω να μείνω στην ομάδα που αγαπάω".

Ο 26χρονος επιθετικός έχει συμφωνήσει τόσο στη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου όσο και στα χρήματα, αλλά όχι στον τρόπο καταβολής του.

Επιθυμία του είναι να μην υπάρχουν μπόνους, αντιθέτως η ΠΑΕ επιδιώκει να προσφέρει 2.100.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή για τα επόμενα 4 χρόνια και άλλες 400.000 ευρώ ως μπόνους.

Οι διαπραγματεύσεις μοιάζουν να έφτασαν στο τέλος τους μετά από τη συνάντηση της Πέμπτης και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει θετική έκβαση στην υπόθεση, ειδάλλως ο ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2015 και από τον Ιανουάριο θα είναι σε θέση να συμφωνήσει με τη άλλη ομάδα.

Πηγή: nooz.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger