Home » » Ιεράπετρα: Μητέρα και γιος φυλάκισαν νεαρή και την εξέδιδαν

Ιεράπετρα: Μητέρα και γιος φυλάκισαν νεαρή και την εξέδιδαν

Written By Unknown on Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 | 6:00 μ.μ.


Η 20χρονη κοπέλα κατάφερε να το σκάσει από το διαμέρισμα που την είχαν φυλακισμένη και κατέφυγε στην Αστυνομία

Μια Βουλγάρα και ο γιος της παρέσυραν στην Ελλάδα μια νεαρή ομοεθνή τους με το πρόσχημα ότι θα της έβρισκαν δουλειά σε αγροτικές καλλιέργειες και την κρατούσαν φυλακισμένη στην Ιεράπετρα, όπου την υποχρέωναν να προσφέρει ερωτικές «υπηρεσίες» σε πελάτες που της έβρισκαν.

Η 20χρονη γυναίκα, που βρισκόταν σε κακή οικονομική κατάσταση, πίστεψε τις υποσχέσεις του 37χρονου συμπατριώτη της και τον συνάντησε στα σύνορα απ' όπου την μετέφερε στην Ιεράπετρα. Μόλις έφτασαν, όμως, άρπαξε την ταυτότητά της και την κλείδωσε στο σπίτι όπου κατοικεί με την 62χρονη μητέρα του, απαγορεύοντάς να βγαίνει χωρίς την συνοδεία τους. Στη συνέχεια, την μετέφερε σε άλλο διαμέρισμα και με συνεχείς απειλές για τη ζωή της την εξανάγκαζε να εκδίδεται σε αλλοδαπούς κρατώντας ολόκληρη την αμοιβή.

Όμως, η 20χρονη κατάφερε να το σκάσει σε μια στιγμή απροσεξίας της μητέρας του μαστροπού και κατέφυγε στην Αστυνομία. Άνδρες της Ασφαλείας εντόπισαν μητέρα και γιο, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου με κατηγορίες για σωματεμπορία και παράνομη κατακράτηση.

Πηγή: protothema.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger