Home » » Τα χρειάστηκε στο τέλος ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Ατρόμητο

Τα χρειάστηκε στο τέλος ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Ατρόμητο

Written By Unknown on Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 | 9:00 π.μ.

Ο καλός ΠΑΟΚ του 1ου ημιχρόνου και η τύχη του 2ου έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης 2-1 στον "δικέφαλο του βορρά" επί του Ατρομήτου στην Τούμπα για την 7η αγωνιστική της Super League και τον διατήρησε επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι άργησαν να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο όταν τα κατάφεραν, σημείωσαν δύο διαδοχικά γκολ που τους έφεραν σε απόλυτη θέση οδηγού.

Πρώτα ο Έργκις Κάτσε με μακρινό σουτ και γκέλα του Λουίτζι Τσέναμο (27') και δύο λεπτά αργότερα ο Ράζβαν Ρατς μετά από πανέμορφη μπαλιά του Αλέξανδρου Τζιόλη διαμόρφωσαν το 2-0 του πρώτου μέρους.

Ο τραυματισμός του Ρόμπερτ Μακ στις αρχές του 2ου μέρους και η πτώση του ρυθμού έδειχναν ότι το παιχνίδι δύσκολα θα άλλαζε τροπή. Παρ' όλα αυτά, ένα γκολ του Χαβιέρ Ουμπίδες στο 61' και η αποβολή του Βίτορ στο 76' έφεραν τους γηπεδούχους σε θέση αμυνόμενου.

Μια χαμένη ευκαιρία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη ανάμεσα στις προηγούμενες φάσεις θα μπορούσε να "τελειώσει" το παιχνίδι πρόωρα, ωστόσο οι παίκτες του ΠΑΟΚ χρειάστηκε να ακούσουν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για να εφησυχάσουν.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπα

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Τζανδάρης, Κάτσε, Τζιόλης, Μακ (51' Γκολάσα), Σαλπιγγίδης (91' Κουλούρης), Περέιρα (69' Μάρτενς)

Ατρόμητος: Τσέναμο, Νάστος, Κοντοές, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος (77' Τάτος), Πίτου Γκαρσία (57' Γεωργίου), Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Καραμάνος (57' Αγκουάζι), Παπάζογλου

Γκολ: 27' Κάτσε, 29' Ρατς, 61' Ούμπιντες

Κάρτες: 22' Μιγκέλ Βίτορ, 64' Κάτσε, 67' Γκολάσα, 76' Μιγκέλ Βίτορ, 79' Ταυλαρίδης, 83' Τάτος, 84' Νάστος

Αποβολές: 76' Μιγκέλ Βίτορ

Πηγή: nooz.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger