Home » » Μόνικα Μπελούτσι: Το απόλυτο θηλυκό έκλεισε τα 50

Μόνικα Μπελούτσι: Το απόλυτο θηλυκό έκλεισε τα 50

Written By Unknown on Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014 | 11:00 π.μ.

Ήταν 30 Σεπτεμβρίου του 1964, όταν η Μόνικα Άννα Μαρία Μπελούτσι ήρθε στη ζωή στην κωμόπολη Città di Castello της Ιταλίας. Μισό αιώνα αργότερα η πανέμορφη, εκρηκτική και άκρως μεσογειακή γυναίκα συνεχίζει να κατακτά τον κινηματογράφο, να τραβά τα φλας της δημοσιότητας πάνω της και να κεντρίζει τα αντρικά βλέμματα ανά τον κόσμο.

Η καριέρα της ξεκίνησε όταν η ίδια ήταν μόλις 13 χρόνων με φωτογραφήσεις, ενώ συνεχίστηκε με επαγγελματικές δουλειές στον ευρύτερο χώρο του μόντελινγκ. Το να ποζάρει, ωστόσο, δεν ήταν αρκετό για την ιταλίδα καλλονή, που σύντομα σπούδασε υποκριτική και κατέκτησε και τον κινηματογράφο. Οι συμμετοχές της σε ταινίες- χολυγουντιανές και μη- πολυάριθμες, με τον ρόλο της ως Μαλένα να ξεχωρίζει. Στην προσωπική της ζωή παντρεύτηκε το 1996 τον γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ με τον οποίο απέκτησε δύο κόρες και τελικά χώρισε μόλις το 2013.

Ακόμη και σήμερα στα 50 της χρόνια η Μόνικα Μπελούτσι παραμένει σύμβολο θηλυκότητας, αισθησιασμού και εκφράζει με κάθε ευκαιρία τον δυναμισμό της, δείγμα του οποίου ήταν και η περιβόητη γυμνή φωτογράφησή της για την ιταλική έκδοση του Vanity Fair το 2004, όταν η ίδια ήταν έγκυος.

Σκηνές από την ταινία «Μαλένα»:
   
           
                        

Πηγή: govastileto.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger