Home » » Στόχος των ληστών με το σίδερο επιχειρηματίας στη Βούλα

Στόχος των ληστών με το σίδερο επιχειρηματίας στη Βούλα

Written By Unknown on Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014 | 3:30 μ.μ.

Τον εφιάλτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι έζησε η οικογένεια ενός επιχειρηματία, όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα τέσσερις κακοποιοί οπλισμένοι με πιστόλια, εισέβαλαν στη βίλα επί της οδού Καζαντζάκη στη Βούλα , για να κάνουν ληστεία.

Φαίνεται πως η σπείρα των ληστών με το σίδερο χτύπησε. Oι 4 ληστές εντόπισαν ένα σημείο από το γκαράζ από το οποίο κατάφεραν να σκαρφαλώσουν και να πιαστούν από τα κάγκελα του ισογείου. Από εκεί μπήκαν από τη μπαλκονόπορτα στο εσωτερικό της βίλας.

Οι δράστες αρχικά επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη, ο οποίος δραστηριοποιείται στο εμπόριο υγρών καυσίμων, και αφού τον έκαψαν με σίδερο στην κοιλιά για να τον αναγκάσουν να τους αποκαλύψει τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου, στη συνέχεια έδεσαν τη σύζυγο και τα παιδιά του και άρχισαν να ψάχνουν όλα τα δωμάτια αναζητώντας καθετί πολύτιμο.

Ένας από τους ληστές επιτηρούσε την οικογένεια του επιχειρηματία, ενώ οι υπόλοιποι κατάφεραν να αρπάξουν 100.000 ευρώ μέσα από το χρηματοκιβώτιό του.

Στη συνέχεια άρπαξαν άλλες 20.000 ευρώ και χρυσά κοσμήματα , φόρτωσαν τη λεία τους στη Μερσεντές του θύματος και εξαφανίστηκαν, εγκαταλείποντας δεμένα όλα τα μέλη της οικογένειας.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της γυναίκας του η οποία στρίγγλιζε καλώντας σε βοήθεια και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ο επιχειρηματίας σε κατάσταση σοκ και με τα τραύματα από τα εγκαύματα που του προκάλεσαν οι ληστές - βασανιστές, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείo για τις πρώτες βοήθειες.

Αυτή την ώρα κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας βρίσκεται στη βίλα του εμπόρου υγρών καυσίμων για να συλλέξει μαρτυρίες και στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους αδίστακτους κακοποιούς.

Πηγή: madata.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger