Home » » Δύσκολες ώρες για τον Ζιλ Μπιανκί

Δύσκολες ώρες για τον Ζιλ Μπιανκί

Written By Unknown on Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 | 8:00 π.μ.

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Ζιλ Μπιανκί, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου ΜΙΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια του Γάλλου πιλότου, δύο ημέρες μετά το σοβαρό ατύχημα που υπέστη στο Grand Prix Ιαπωνίας.

H ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρει:

"Είναι πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας αλλά τα μηνύματα στήριξης και αγάπης για τον Ζιλ από όλο τον κόσμο αποτελούν πηγή μεγάλης ανακούφισης για εμάς. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή εκτίμησή μας.

Ο Ζιλ παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο ιατρικό κέντρο ΜΙΕ. Έχει υποστεί διάχυτη αξονική βλάβη ( σ.σ σοβαρή ενδοκρανιακή βλάβη) και είναι σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Οι επαγγελματίες γιατροί του νοσοκομείου του παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα και είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα έχουν κάνει για τον Ζιλ από την στιγμή του ατυχήματός του.

Είμαστε επίσης ευγνώμονες για την παρουσία του Ζεράν Σεγιάν, του προέδρου της ιατρικής επιτροπής της FIA και του Αλεσάντρο Φράτι, του Πανεπιστημίου της Ρώμης, ο οποίος ταξίδεψε από την Ιαπωνία έπειτα από σχετικό αίτημα της Scuderia Ferrari. Έφτασαν στο νοσοκομείο σήμερα και συναντήθηκαν με το ιατρικό προσωπικό που είναι υπεύθυνο για την θεραπεία του Ζιλ, προκειμένου να είναι πλήρως ενημερωμένοι για την κλινική κατάσταση του και να μπορούν να συμβουλεύσουν την οικογένεια.

Το νοσοκομείο θα συνεχίσει να παρακολουθεί και να φροντίζει τον Ζιλ και περισσότερες ιατρικές ενημερώσεις θα παρέχονται όταν χρειάζεται".

Πηγή: nooz.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger