Home » , » Ποιοι θα είναι στα ψηφοδέλτια Επικρατείας των κομμάτων

Ποιοι θα είναι στα ψηφοδέλτια Επικρατείας των κομμάτων

Written By Unknown on Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 | 10:30 π.μ.

Ανακοινώνονται τα ονόματα των υποψηφίων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια Επικρατείας.

Στη ΝΔ επικεφαλής θα είναι ο πρώην πλέον πρύτανης του ΕΚΠΑ Θ. Φορτσάκης, ενώ στις υπόλοιπες τρεις, πιθανότατα και εκλόγιμες θέσεις θα είναι ο συνεργάτης του Πρωθυπουργού Χρ. Λαζαρίδης, ο υπουργός Επικρατείας Δ. Σταμάτης και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ Β. Οικονόμου.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, επικεφαλής του Επικρατείας θα είναι ο διδάκτωρ Γραμμάτων και Ανθρωπιστικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού καθηγητής Κ. Τσουκαλάς. Σε εκλόγιμη θέση αναμένεται να βρεθεί και ο υπεύθυνος Τύπου του κόμματος Π. Σκουρλέτης.

Στο ΠΑΣΟΚ επικεφαλής θα είναι ο Γιώργος Φλωρίδης, ενώ θα μπει η Αφρ. Αλ. Σάλεχ και ο Κ. Πιερρακάκης.

Σήμερα το μεσημέρι ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά. Πρώτος στη λίστα θα είναι ο Βασίλης Βασιλικός – όπως έχει ήδη ανακοινωθεί – και ορισμένες από τις επόμενες θέσεις θα καταλάβουν οι: Σάκης Παπαθανασίου, Χρήστος Μαχαίρας, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Όλγα Θεοδωρικάκου. Στην τελευταία τιμητική θέση θα είναι ο Μιχάλης Σαμπατακάκης.

Στο ΚΚΕ επικεφαλής θα τεθεί η πρώην γγ του κόμματος Αλεκα Παπαρήγα και στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο εκπρόσωπος Τύπου Τέρενς Κουίκ.

Ο Αντώνης Σαμαράς, ξεκινά από σήμερα διήμερη περιοδεία (12-13 Ιανουαρίου) σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία και στις 19.00, θα μιλήσει στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου Du Lac στα Γιάννενα. Αύριο Τρίτη στις 19:00, ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Άνεσις» στο Αγρίνιο.

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος θα μιλήσει σε στελέχη των μαζικών κοινωνικών κινημάτων, στο ξενοδοχείο Caravel, στις 18:30.

Ο Στ. Θεοδωράκης θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ποταμιού από τη Λάρισα, ενώ στις 12:00 στο Divani Palace, θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Ο Γ. Παπανδρέου θα μιλήσει στις 18:00 στη Λαμία, στο Εργατικό Κέντρο, ενώ ο Φ. Κουβέλης και ο συνεπικεφαλής του σχήματος Πράσινοι – ΔΗΜΑΡ Ν. Χρυσόγελος, θα παρουσιάσουν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας στις 12:00 στην Αγ. Κωνσταντίνου.

Πηγή: news.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger