Home » , » Απάτη τουριστικού γραφείου εις βάρος σχολείου της Άρτας

Απάτη τουριστικού γραφείου εις βάρος σχολείου της Άρτας

Written By Unknown on Πέμπτη 23 Απριλίου 2015 | 2:00 μ.μ.


Ξεκίνησαν από την Άρτα για εκπαιδευτική εκδρομή, όμως τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμεναν, αφού έπεσαν σε εταιρεία που εξαπάτησε. Ο λόγος για τους καθηγητές και τους μαθητές ενός σχολείου από την Άρτα, οι οποίοι βρέθηκαν «εγκλωβισμένοι» στην Ελβετία καθώς εξαπατήθηκαν από το τουριστικό γραφείο το οποίο είχε κανονίσει την εκδρομή.

Πρόκειται για το 3ο Λύκειο Άρτας. Συνολικά 50 άτομα (46 μαθητές και 4 καθηγητές) βρέθηκαν στη Σουηδία χωρίς χρήματα αφού σύμφωνα με τον διευθυντή το τουριστικό πρακτορείο που είχε αναλάβει τη διοργάνωση της εκδρομής δεν είχε κλείσει τα εισιτήρια της επιστροφής από την Ανκόνα. Ακόμη, σημείωσε πωςδεν είχαν γίνει κρατήσεις στο πλοίο και το αποκορύφωμα στην όλη ιστορία είναι το γεγονός πως αν και το σχολείο είχε καταβάλλει το ποσό κανονικά στο ταξιδιωτικό πρακτορείο που έκανε τις κρατήσεις, τα χρήματα δεν είχαν καταβληθεί για τα ξενοδοχεία και το φαγητό.

Εντούτοις οι μαθητές έμειναν κανονικά στο ξενοδοχείο και γευμάτισαν και πλέον ο λογαριασμός πρέπει να πληρωθεί από το εκπαιδευτικό ίδρυμα, καθώς ο αντιπρόσωπος με τον οποίο είχε κανονιστεί η εκδρομή, είναι άφαντος.

Πηγή: kathimerini.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger