Home » » Η απίθανη ιστορία του Αντετοκούνμπο

Η απίθανη ιστορία του Αντετοκούνμπο

Written By Unknown on Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014 | 2:19 μ.μ.

Δημοσιογράφος του "Sports Illustrated" διηγείται μια απίθανη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στις πρώτες μέρες του Έλληνα διεθνή άσου στις ΗΠΑ.
Το αμερικάνικο περιοδικό έχει ετοιμάσει σε αυτό το τεύχος του αφιέρωμα στον...
Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο συντάκτης του άρθρου αναφέρεται σε μια απίθανη ιστορία, η οποία ήταν αδημοσίευτη μέχρι πρότινος.

Συγκεκριμένα γράφει: "Στις αρχές της σεζόν και πριν η οικογένειά του μετακομίσει μόνιμα στις ΗΠΑ, ο ρούκι των Μπακς πήρε ένα ταξί για να πάει στην τράπεζα και να στείλει χρήματα στην Ελλάδα. Αφού ολοκλήρωσε τη διαδικασία, διαπίστωσε πως δεν είχε αρκετά χρήματα για να πάρει ταξί και να επιστρέψει, την ώρα μάλιστα που η ομάδα του λίγη ώρα μετά είχε αγώνα. Ο Γιάννης άρχισε να… τρέχει προς το γήπεδο και μετά από περίπου ένα μίλι, ένα ζευγάρι που τον αναγνώρισε τον ρώτησε αν είναι ο ρούκι των Μπακς. Αυτός απάντησε καταφατικά και τότε προσφέρθηκαν να τον μεταφέρουν στο γήπεδο της ομάδας".

Σε άλλο σημείο του αφιερώματος ο Αμερικανός ρεπόρτερ γράφει για τον 19χρονο φόργουορντ: "Είναι μια πολύ κακή σεζόν για τους Μπακς, αλλά όλοι οι τζένεραλ μάνατζερ των ομάδων του ΝΒΑ με τους οποίους έχω μιλήσει συμφωνούν ότι η ομάδα επέλεξε στο ντραφτ ένα διαμάντι".

Πηγή:contra.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger