Home » » Ο Πρόεδρος της Lamborghini μιλά στο C+S

Ο Πρόεδρος της Lamborghini μιλά στο C+S

Written By Unknown on Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 | 3:30 μ.μ.

Από τον Απρίλιο του 2012, όταν πρωτοπαρουσιάστηκε στην έκθεση του Πεκίνου, η πρωτότυπη Lamborghini Urus αποτελεί ένα από το πιο «καυτά» θέματα συζήτησης στο χώρο του αυτοκινήτου.


Έκτοτε έχουν ακουστεί αρκετές φήμες σχετικά με το πότε θα φθάσει στη γραμμή παραγωγής το SUV επιδόσεων της ιταλικής μάρκας.


Στο Μόναχο όπου βρισκόμαστε για την ετήσια συνέντευξη Τύπου της Audi, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε σχετικά με τον Stephan Winkelmann, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Lamborghini, η οποία είναι θυγατρική της Audi.



Σε ερώτησή μας σχετικά με το πότε θα δούμε στην παραγωγή το νέο SUV της Lamborghini – το οποίο θα βασίζεται στο εικονιζόμενο Urus Concept – ο 50χρονος Γερμανός μας δήλωσε: «Κάναμε πολύ θόρυβο με το Urus το τελευταίο διάστημα. Πλέον είναι ώρα να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το project και μέσα στα επόμενα χρόνια θα έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε». Όπως αντιλαμβάνεται το NewsAuto.gr, απαιτείται ένα διάστημα 2-3 ετών για να είναι έτοιμο το off-road μοντέλο της ιταλικής μάρκας.

Ο κ. Winkelmann αναφέρθηκε και στους υπόλοιπους στόχους της Lamborghini: «Θέλουμε να αυξήσουμε τις πωλήσεις της Huracan (σ.σ. μετρά ήδη 1.000 παραγγελίες στους πρώτους δύο μήνες) αλλά και να διατηρήσουμε την πετυχημένη πορεία της Aventador». Μάλιστα δεν χάσαμε την ευκαιρία να φωτογραφηθούμε δίπλα σε μία κίτρινη Huracan, την αντικαταστάτρια της Gallardo με το V10 που αποδίδει 610 PS.


Στην ίδια εκδήλωση, πέρα από το νέο Audi TT παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η εργοστασιακή Ducati με την οποία θα αγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα MotoGP ο 28χρονος Ιταλός Andrea Dovizioso και ο 29χρονος Βρετανός Cal Crutchlow.



ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΣ (twitter.com/bitsi74)

Πηγή:newsauto.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger