Home » , » Παραμονεύουν παιδόφιλοι σε κοινωνικό δίκτυο για παιδιά

Παραμονεύουν παιδόφιλοι σε κοινωνικό δίκτυο για παιδιά

Written By Salonikainfo on Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 | 4:00 μ.μ.

Το διεθνώς γνωστό και ιδιαίτερα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Stardoll, το οποίο απευθύνεται μόνο σε παιδιά, γι' αυτό, άλλωστε, αποκαλείται το Facebook των πιτσιρικάδων και θεωρείται "ασφαλές", έχει γίνει, ως φαίνεται, ο αγαπημένος διαδικτυακός τόπος των παιδόφιλων.

Αυτή τη σοβαρή αποκάλυψη που αφορά εκατοντάδες γονείς έκανε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος , ανακαλύπτοντας ότι το site είναι γεμάτο παιδόφιλους με ψεύτικα προφίλ, οι οποίοι "ψαρεύουν" ανήλικα παιδάκια για να ικανοποιήσουν τα αρρωστημένα σεξουαλικά ένστικτά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, το τελευταίο διάστημα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εξαπολύσει σαρωτικές έρευνες στον συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο, στον ο οποίο μπαίνουν παιδιά από 8 έως και 15 ετών, καθώς υπήρχαν βάσιμες υποψίες για αθρόες εισβολές παιδόφιλων που τα πείθουν με διάφορα κόλπα να ανεβάζουν γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίες στα προφίλ τους.

Ήδη οι αστυνομικοί έχουν καταφέρει να "μπλοκάρουν" τουλάχιστον έξι παιδόφιλους, τέσσερις από τους οποίους στην επαρχία, που εμφανίζονταν ως ανήλικοι και είχαν παγιδεύσει κορίτσια από 10 έως 11 ετών και τους ζητούσαν να αναρτήσουν γυμνές φωτογραφίες του.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ίδιες οι μητέρες των παιδιών αντιλήφθηκαν την απειλή, όταν έπιασαν τα παιδιά τους να φωτογραφίζονται ημίγυμνα στην τουαλέτα επειδή τους το είχε ζητήσει ο άγνωστος δήθεν συνομίλικος φίλος που είχαν γνωρίσει στο Stardoll.

Πηγή:  news.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger