Home » » Βραβείο... μόδας στη Ριάνα

Βραβείο... μόδας στη Ριάνα

Written By Salonikainfo on Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 | 7:00 μ.μ.

«Οι κανόνες της μόδας υπάρχουν για να τους καταργούμε». Το δήλωσε η Ριάνα φορώντας το απόλυτο τίποτα όταν από τα χέρια της Αννας Γουίντουρ παρέλαβε το βραβείο της ως «Ινδαλμα της Μόδας» τη βραδιά απονομής των βραβείων μόδας CFDA, τα οποία στην Αμερική τα θεωρούν Οσκαρ της μόδας.

Δείτε την να... προετοιμάζεται για τη βραδιά

Το αστέρι της μουσικής διαγράφει την προσωπική της τροχιά στον κόσμο του στυλ βάζοντας και βγάζοντας με μεγάλη ταχύτητα ρούχα και αξεσουάρ. Και για να λάβει αυτήν τη στυλιστική διάκριση χρειάστηκε να γλιστρήσει γυμνή μέσα σε ένα μάξι φόρεμα από διάφανο τούλι κεντημένο με 230.000 κρύσταλλα Swarovski, σχεδιασμένο από τον Ανταμ Σέλμαν.

Εναν νέο σχεδιαστή που τυγχάνει να είναι ο σύντροφος του στενού συνεργάτη της Ριάνα, Μελ Οτενμπεργκ. Τη στιγμή μάλιστα που η Ριάνα ανέβηκε τα σκαλιά του σκηνικού και οι προβολείς φώτιζαν την οπίσθια όψη της τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απένειμαν άλλον έναν «τιμητικό» τίτλο: της διασημότερης «ντεριέρ» (στα κομψά γαλλικά τα οπίσθια) και πιο γυμνής. Ετσι καταρρίφθηκε το ρεκόρ που είχε η Lady Gaga. Οταν πριν από τρία χρόνια παρέλαβε το ίδιο βραβείο προκαλώντας σχόλια με το G-string της.
 

Πηγή: tanea.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger