Home » » Στις κάλπες οι έμποροι της Θεσσαλονίκης - Ψηφίζουν για λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές και για νέα διοίκηση

Στις κάλπες οι έμποροι της Θεσσαλονίκης - Ψηφίζουν για λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές και για νέα διοίκηση

Written By Unknown on Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 | 4:00 μ.μ.

Καταγραφή, μέσω κάλπης, της άποψης του εμπορικού κόσμου της Θεσσαλονίκης για το θέμα της λειτουργίας των εμπορικών επιχειρήσεων τις Κυριακές και συγκεκριμένα για το αν θέλουν οι έμποροι της Θεσσαλονίκης να αυξηθούν οι υπάρχουσες Κυριακές λειτουργίας των καταστημάτων της πόλης μας, θα γίνει ταυτόχρονα με τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 2 Ιουλίου και την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τις εξαγγελθείσες προθέσεις της Κυβέρνησης για άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων ορισμένων περιοχών της χώρας μας (συμπεριλαμβανομένου και του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης) 52 Κυριακές το χρόνο, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ όλοι οι έμποροι της Θεσσαλονίκης (μέλη και μη μέλη) να προσέλθουν στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Πλατεία Μοριχόβου 1-Λαδάδικα, 5ος όροφος) στις 2 και 3 Ιουλίου 2014 και να ψηφίσουν εάν θέλουν ή όχι να αυξηθούν οι υπάρχουσες Κυριακές λειτουργίας των καταστημάτων της πόλης μας.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί τις ίδιες ημέρες και ώρες (Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 από 9 π.μ. έως 7 μ.μ. και Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 από τις 9 π.μ. έως 9:30 μ.μ.) με την ψηφοφορία για εκλογή νέας Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Στις Εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για νέα Διοίκηση, Αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγου Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και για Ελεγκτική Επιτροπή, υπάρχει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, ο Συνδυασμός «ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», με επικεφαλής τον κ. Παντελή Φιλιππίδη, Α΄Αντιπρόεδρο του Συλλόγου.

"Οι δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι-έμποροι απαιτούν τη μαζική συμμετοχή τους στις Εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ενδυναμώσουν τη νέα Διοίκηση στη διεκδίκηση λύσεων των προβλημάτων του κλάδου μας.

Ταυτόχρονα, η μαζική συμμετοχή μελών και μη μελών συναδέλφων εμπόρων στην ψηφοφορία για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, θα δώσει ένα ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση, ότι δεν μπορούν να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς", αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου.

Πηγή:  thestival.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Salonikainfo - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger